SAKARYA / KARASU - İnönü İlkokulu

Şbt

İnönü İlkokulu Kantinin İşletilmesi ( Kiralanması) 2886 Sayılı Devlet Kanunun 51/g maddesi gereğince ihale edilecektir.

İhale Tarihi: 28/02/2024

İhele Yeri:    Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Toplantı Salonu

Şartname İçin TIKLAYINIZ!

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında "Sınıfta Deney Var!" kitabı yazarı, Akyazı Cumhuriyer Ortaokulu  Fen Bilimleri Öğretmeni Süleyman DİLMEN ile söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Tem

İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci HELVACI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin TURHAN okulumuzu ziyaret ettiler. Tüm sınıfları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettiler. Okulumuzda bulunan Yabancı Uyruklu öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterileri izlediler. Okul Müdürü Turgut AKSU'yu, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Tem

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin MUTLU tarafından okul personeline ve velilerine yönelik düzenli rehberlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Tem

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu KİTAP SAKARYA projesine düzenli olarak katıldık.

Tem

Okulumuz 4-F sınıfı öğrencilerinden Yavuz Selim ASLANBEY Küre oyununda Sakarya İl birincisi olarak ilimizi temsil etmeyi hak kazandı. Equilibrio oyununda ise 4-D sınıfı öğrencilerinden Ceylin Topçu Sakarya il ikincisi olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği projesinin tanıtım toplantısı, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katılımıyla gerçekleştirildi.